O nama

Kamen – sirovina koja se nalazi svuda oko nas. Čitav jedan period u ljudskoj povijesti nazvan je po njemu – kameno doba. To je period u kojem se ljudska kultura i civilizacija podigla na viši nivo, zbog  mnogih prednosti koje kamen ima u odnosu na do tada korištene materijale.

Od kamenog doba se mnogo toga promijenilo, civilizacija je napredovala i nije stajala, te danas više ne koristimo alate napravljene od kamena. Međutim, kada su u pitanju dekoracije, zidovi i slično kamen je nešto što jednostavno ne možemo i ne smijemo izostaviti.

U vrijeme kada je beton na sve strane, ljudi su jednostavno željni prirode, a uz lijepu travnatu površinu u Vašem dvorištu još je ljepše imati i lijep kameni zid umjesto standardne ograde. Takvi zidovi se mogu napraviti i kod nas u Hrvatskoj, zahvaljujući obrtima kao što je Lapidem.

Zašto izabrati baš nas?

U doba marketinga svaki je proizvod lako prodati, bilo da je on dobar ili loš. Ipak, pravi proizvod i dobra usluga nađu put do potrošača na ovaj ili onaj način. Tradicija je nešto što krasi našu državu, a te iste tradicije se i mi sami pridržavamo. Generacije i generacije su pravile temelje za ono što je danas naš obrt. Znanje koje se skupljalo desetljećima sada je akumulirano i upotrijebljeno kako bi se napravilo nešto što odiše kvalitetom, čvrstoćom, estetikom, lijepim dizajnom, a sve to naravno uz mukotrpan rad i pedantnost koja se ulaže u naše radove.

Kamene radove možete smjestiti na razna mjesta, za razne prigode, a mi ćemo Vam samo naglasiti one najčešće narudžbe koje dobivamo od naših klijenata. Naravno, naše poslovanje nije ograničeno samo na to, već se prostire i na niz drugih radova, koje možda imate na umu, pa nas svakako kontaktirajte!

Kontaktirajte nas